Logo

Torsk på italiensk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Merluzzo all' italiana

2 røde peberfrugter
2 fed hvidløg
2 saltede ansjosfileter
100 g naturel tunfisk (dåse)
1 spsk olivenolie
1 spsk udstenede grønne oliven
1 spsk udstenede sorte oliven 1 spsk kapers
1 glas hvidvin
1 kg filet af torsk
salt og peber
olivenolie
1 spsk hakket persille

Skær peberfrugterne i 8 stykker på langs og fjern frøstok og stilk. Pil og knus hvidløgene.
Steg hvidløg, ansjoser og tunfisk på panden i 2 minutter. Tilsæt pebrene, oliven og kapers. Rør grundigt og lad saucen stege sammen i 5 minutter.
Tilsæt vin og lad den koge næsten væk. Smag til med salt og pber.
Drys torsken med salt og peber, læg den i et fad smurt med olivenolie, dæk med pebersaucen og sæt fisken i en forvarmet ovn ved 180 º i 20-25 minutter.
Server retten drysset med persille og eventuelt med gratineret fennikel. Se opskrift.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her