2 personer
300 g torsk eller sej
200 g rød peberfrugt
100 g kinakål
150 g squash
100 g løg
1 fed hvidløg
Tilbehør - Hasselback kartofler
4 store kartofler
olie til pensling
salt, paprika
Kartofler skrælles og skæres halvt igennem i tynde skiver.
Lægges i et ovnfast fad og pensles med olie.
Drys salt og evt. paprika over.
Bag dem ved 200°C i ca. en time.
Peberen hakkes groft og kommes i en gryde.
Løget hakkes, kinakål snittes, og squashen skives.
Det hele hældes op i gryden, til peberen.
Hvidløget presses og blandes i.
Smag til med timian, salt og peber.
Et ovnfast fad smøres med olie, og fisken skæres ud i ca. 5 cm brede stykker.
Hæld grønsagsblandingen over.
Retten sættes i ovnen ca. ½ time ved 200°C.
I den sidste stegetid lægges evt. alufolie over.
Server retten med hasselback kartofler.
Næringsindhold i 2 portioner
kj 3716, kcal 885, fibre 18 g, fedt 18 g, kolesterol 129 mg.