Logo

Tomatchutney 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. olivenolie
3 hakkede, store skalotteløg
6 solmodne bøf tomater
2 spsk brun farin
3 spsk Dijonsennep
½ spsk barbeque-krydderi
1 spsk tomatpuré
1 udkernet, hakket, rød chili
Salt
 
Skold og flå tomaterne.
Skær kødet i tern, sauter og lad redu­cere til det halve.
Tilsæt resten af ingredienserne og smag til.
Lad chutneyen simre i 5 minutter, tag gryden af blusset og stil til afkøling.
Tomatchutney kan holde til 14 dage på køl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her