Logo

Tomatbraisserede grønsager ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer
 
200 g flåede tomater
1 løg
200 g hvidkål
150 g squash
150 g porre
100 g grøn peberfrugt
salt og peber
 
Findel tomaterne.
Rens løget og skær det i terninger.
Strimmel hvidkålen fint.
Skær squash og porre i skiver og peberfrugten i ringe.
Varm tomatmassen op og fyld grønsagerne i.
Retten skal koge ca. 8 minutter, så grønsagerne stadig »knaser«.
Denne ret kan serveres selvstændigt, evt. med en skive groft ristet rugbrød, eller med en portion kogt pasta, eller som tilbehør til kogt/stegt magert kød.
 
Næringsindhold i 2 portioner
kj 1044, kcal 249, fibre 20 g, fedt 1 g, kolesterol 0 mg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her