180 g Jyttemel fra Irma (Glutenfri melblanding)
80 g smør
2 æggeblommer
2 æggehvide
100 g sukker (melis)
1 spsk bagepulver
5-7 spsk sødmælk (økomælk)
200 g kirsebær (Moreller)
Dejen kan laves i en blender.
Smør og sukker blendes i blenderen.
Blend æggeblommerne i én ad gangen og herefter skiftevis mælk og mel blandet med bagepulver.
Pisk hviderne meget stive (det kræver tørre redskaber), og bland dem forsigtigt i dejen.
Dejen fordeles i en smurt form (fx. fransk stor tærteform).
De skyllede kirsebær tørres tørre, spredes over dejen og kagen sættes omgående i en forvarmet ovn (180°C) med varm luft i ca. 20-25 minutter.
Tips: drys event. med lidt flormelis og server kagen, medens den stadig er varm.
Dæk kagen med crémefraiche.