Logo

Tips: Rasp af brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tips: Rasp af brød

Frisk brød krummer ikke så nemt. Hvis det er nødvendigt at bruge frisk brød, lægges det i fryseren først og rives så.

Når tørt brød skal blive til rasp, lægges det i en frysepose og knuses med en kagerulle.

Erstatning for rasp: Er man udgået for rasp, kan corn­flakes eller andre tørre mor­genmadsprodukter bruges. De kan knuses i blenderen eller foodprocessoren.

Rasp kan sagtens fryses, men skal ikke gemmes i fryseren mere end et par måneder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her