Logo

Tips: Æg - deling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tips: Æg - deling

Et æg kan deles nemt ved at slå det ud på en tallerken og sæt­te et lille glas over blommen. Hold glasset fast mod tallerke­nen og hæld æggehviden i en skål.

 

Rester af blomme: Brug den tynde del af skallen til at fjerne rester af blommen fra æggehviden. Den er ideel.

 

Del hårdkogte æg: Hvis man vil have pæne skiver, dyppes kniven i kogende vand. Æg, der skal hakkes, skæres først på langs og så på tværs.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her