Logo

Thetrøffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 g kinesisk the gerne jasmin
2 dl vand
400 g mørk chokolade
3 dl piskefløde
25 g koldt usaltet smør

 
Kom thebladene i en lille skål.
Bring vandet til kogepunktet og hæld lidt af vandet over theen akkurat så det dækker. Lad theen stå.
Hak chokoladen meget fint og kom den i en skål.
Bring fløden i kog i en lille gryde.
Si theen og hæld den ned i fløden.
Hæld den varme fløde over chokoladen under omrøring.
Tilsæt smørret når massen er ca. 40º varm og rør godt rundt.
Hæld massen i en form, dæk med film og stil den køligt til den er fast.
Rul massen til kugler eller skær den i forkanter og vend dem i cacao eller overtræk dem med chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her