Peanutolie
1 stort løg, hakket
2 fed hvidløg
½ rød chili, hakket
3 stængler bladselleri i skiver
3 gulerødder i skiver
1 peberfrugt i strimler
200 g halve grønne bønner
500 g kyllingefiletter
½-1 dåse ananas i stykker
½ dåse light kokosmælk
1 stk rød karrypasta
Thai krydderi
Soya
evt. jævning
800-1000 g broccoli (med ris - 500g.)
ca. 10 babymajs i stykker
Marinade:
5 spsk soya
4 spsk rødvinseddike
1 spsk oystersauce
2 spsk fiskesauce
1 spsk citronsaft
1 tsk karrypasta
Kyllingen skæres i tern og lægges i en pose med marinaden.
Wokken varmes op og løg, hvidløg (evt chili) svitses.
Den drænede kylling tilsættes, og det steger til kødet er færdigt.
Det sættes til side.
Gulerod, selleri steger et par min. i en halvtør wok (kun lidt olie) til gulerødderne begynder at blive møre, og sellerien er ristet.
Peberfrugt og thaikrydderi tilsættes.
Marinaden fra kødet hældes ved, og kød og bønner blandes i efter et minut.
Kokosmælk, karrypasta, lidt ananassaft og evt lidt soya tilsættes og det simrer kort.
Den drænede ananas kommer i, og når de er varmet op, er retten færdig. Broccoli og babymajs koges et par min. i en gryde, og spises enten som tilbehør med ris, eller som erstatning for ris.
Tips: Kogt broccoli, tilføjer noget frisk, og virker super sammen med.