Logo

Taskekrabbe ...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krondildsindkogte grønsager i timbale med hvidløgstoast og krabbeekstrakt
 
1 kg krabbe
2 stks. krondild
Salt
Fennikel
Gulerod
Selleri
Squash
Blomkål
Hvidløgsolie
Persillerod
Mayonnaise
Citronsaft
Røget chili
2 liter krabbefond
Toastbrød
 
Krondild, salt og vand koges sammen.
Kog krabberne i krondildsfond i 20 minutter og lad trække i lagen natten over.
Tag krab­bekødet forsigtigt ud af skallerne med en gaf­fel.
Kog de groft udskårne urter meget møre i krabbefond.
Si fonden fra og reducer den.
Vend med mayonnaise, chili og citronsaft samt salt.
Dryp grønsagerne godt af i sigten og vend dem ved servering med krabbemayonnaisen og smag igen til med salt.
Pensl toastbrødet med hvidløgsolie og grill på en pande.
Server krabberne i dybe tallerkener med krab­be-grønsagsmayonnaise og sprøde toasts. Pynt med krondild.
Retten kan tilberedes med alle former for fisk og skaldyr!
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her