Logo

Tarteletter med rejer i avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 tarteletter
2 avocado
150 g rejer
2 spsk cremefraiche 38%
½ citron
1 bdt dild
2 tomater

Tomaterne ridses i bunden som et kryds, dyppes i kogende vand i 15-20 sec. og sættes til afkøling.
Avocadoerne skrælles.
Den ene blendes med cremefraiche og citronsaften, og den anden skæres i skiver.
Dild hakkes fint.
De afkølede tomater kan nu befries for skind og kerner.
Skæres i tynde strimler.
Avocadoskiver, tomatstrimler, rejer og den hakkede dild vendes i
avocadocremen.
Pynt med plukket dild.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her