Logo

Tarteletter med høns og østershatte i creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 tarteletter.
200 g kogt hønsekød - plukket
100 g østershatte
100 g spinat
1 spsk trøffelolie
4 øggeblommer
1 ½ dl piskefløde
2 dl hønsebouillon
50 g smør

Østershatte steges på varm pande i 1 spsk olie.
Hønsebouillon og fløde koges sammen i et par minutter, hældes herefter i blender med smør, trøffelolie og de 4 æggeblommer, blendes i ca. 1 minut.
Efter blendningen hældes ingredienserne tilbage i gryden og legeres over svag varme, til den bliver cremet.
Hønsekød, spinat og de stegte østershatte vendes i den cremede legering.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
Tarteletterne pyntes med frisk trøffel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her