Logo

Tarteletter med auberginepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 tarteletter
1 aubergine
½ squash
½ rødløg
2 blegselleri
1 spsk citronsaft
2 spsk sesamfrø
85 g smør

Aubergine bages i ovnen ved 150°C (til den er blød).
Tag auberginen ud og lad den afkøle, skindet trækkes af og vandet presses ud af auberginen.
Auberginen skæres i grove tern og ristes i en gryde under konstant
piskning.
Citronsaften tilsættes og piskningen ophører, så citronsaften får mulighed for at karamellisere.
Når citronsaften er karamelliseret, piskes smør i.
De resterende grønsager skæres ud i ensartede stykker og steges på pande, herefter blandes grønsagerne i auberginepurèen og hældes i festtarteletterne.
De drysses med sesamfrø og gratineres i ovnen til sesamfrøene tager farve.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her