Logo

Tamilsk svitsede gulerødder - Carrot varej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg
250 g gulerødder
1 tsk chilipulver med koriander og karry
½ tsk salt
lidt olie
8-10 hakkede karryblade
½ tsk tørret fennikel
2 stk hakket rød chili
en håndfuld rejer
 
Riv gulerødderne og tilsæt salt og chilipulver.
Røres sammen og sættes til side.
Svits løg i olie.
Tilsæt karryblade, rød chili, fennikel og rejer. Svitses sammen.
Tilsæt gulerodsblandingen.
Lad det småsimre i 8-10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her