Logo

Taffelspitz med urter og kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille cuvette ca. 1 kg
1 kvist timian
10 hele peberkorn
3-4 porrer
4 gulerødder
6-8 kartofler
evt. lidt selleri eller persillerod
lidt persille
høvlet peberrod
 
Kom kødet i en gryde med koldt vand der lige dækker.
Bring det i kog og fjern evt. skum fra overfladen.
Rens en porre og en gulerod og skær dem i mindre stykker.
Kom dem i vandet sammen med salt, peberkorn, timian og persillestilke.
Lad kødet koge for svag varme ca. 2 timer til det er meget mørt (dette
kan gøres aftenen før).
Rens imens resten af urterne og kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
Tag kødet op og hold det varmt.
Si suppen, kom den tilbage i gryden og kog den lidt ind for god varme.
Kog først kartofler og gulerødder næsten møre og kom porrerne i til
sidst.
Skær kødet i skiver og server det med grønsagerne i suppen.
Giv høvlet peberrod til.
Rester af kødet gemmes i suppen og stilles koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her