Logo

Taco skaller med hakket oksekød og salsa cruda

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk olivenolie
1 stort løg, fint hakket
2-3 fed hvidløj, fint hakket
400 g hakket oksekød
Krydderier:
tørret chili
spidskommen
stødt korianderm
oregano
2 spsk eddike
salt
peber
12 tacoskaller

Salsa cruda:
6 store tomater, flåede og fint hakket
2 friske eller 3 syltede røde chilipebre, befriet for to kerner og fint hakket
1 tsk oregano
salt
peber

Opvarm olie i en stor stegepande.
Tilsæt løg, hakket hvidløg og grøn peber og steg i i min.
Tilsæt hakket oksekød og krydderiblandingen.
Når det er gennemstegt, tilsættes eddike, salt og peber.
Bland alle ingredienser til saucen i en foodprocesser.
Lun tacoskallerne 2-3 min. i ovnen ved 200ºC eller i microbølgeovnen efter vejledning.
Server små skåle med iceberg salat i strimler, tomat i tern, revet ost, salsa cruda, advokado i skiver m.m., så hver person kan tage efter behov.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her