Logo

Syltede ferskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg modne - men faste - ferskner
700 g sukker
1 lille håndfuld mynteblade
Atamon
 
Fersknerne skoldes og pilles.
Sukkeret koges op i 1 ltr. vand, så det er smeltet.
Fersknerne småkoger i ca. 10 min.
Mynten tilsættes, og derefter Atamon.
Det hele kommes på glas.
Lagen kan evt. tilsættes ingefær, eller den kan tilsmages med rosenvand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her