Logo

Syltede blommer - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg udstenede blommer

2 dl vand

½ kg sukker

1 stang vanilje

3-4 skiver citron

konserveringsmiddel

(valnøddekerner)

 

Kom de skyllede blommer på rene glas.

Bring vand, sukker, vanilje og citron i kog og lad det koge i 10 minutter.

Tag gryden fra varmen og tilsæt kon­serveringsmiddel.

Hæld den koghede lage over blommerne, som stilles koldt.

Der røres af og til i blommerne i 2-3 dage, inden de lukkes til.

 

Tips: Lagen kan tilsættes 50-75 g flækkede valnøddekerner, efter den har kogt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her