4 pers.
Fyld:
5 dl cremefraiche 18%
¼ salathoved
1 rødløg
2 tomater
¼ agurk
100 g bacon
1 spsk tomatketchup
1 tsk sukker
salt og peber
600 g svinemørbrad
olivenolie
1 ½ dl halvtør hvidvin
sukker, salt og peber
4 bagekartofler
200 g sukkerærter
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
Kog bagekartoflerne i 15 minutter.
Bagekartoflerne sættes herefter i ovnen i ca. 35 minutter ved 200°C.
Kartoffelfyld: Hak salat, rødløg, agurk og tomat i meget fine stykker og bland det i en skål.
Steg bacon på panden til den er sprød og hak den i fine stykker.
Det hele blandes sammen med cremefraiche, salt, peber, ketchup og en smule sukker.
Afpuds mørbraden og gnid den med salt, peber og hvidløg.
Skær små bøffer på langs, ca. 1 cm tykke og bank dem flade.
Hæld en smule olivenolie på panden og steg mørbradbøfferne ved middelvarme i ca. 10 minutter til de er møre.
Tilsæt hvidvinen og lad det koge ind i et par minutter.
Damp sukkerærter og peberfrugter til de er perfekte (ca. 3-5 minutter).
Lav to tværsnit i de bagte kartofler og læg fyldet indeni.