Logo

Svinemørbrad med fyldte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinemørbrad med fyldte kartofler

4 pers.

 

Fyld:
5 dl cremefraiche 18%
¼ salathoved
1 rødløg
2 tomater
¼ agurk
100 g bacon
1 spsk tomatketchup
1 tsk sukker
salt og peber

600 g svinemørbrad
olivenolie
1 ½ dl halvtør hvidvin
sukker, salt og peber

4 bagekartofler
200 g sukkerærter
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt


Kog bagekartoflerne i 15 minutter.

Bagekartoflerne sættes herefter i ovnen i ca. 35 minutter ved 200°C.

Kartoffelfyld: Hak salat, rødløg, agurk og tomat i meget fine stykker og bland det i en skål.

Steg bacon på panden til den er sprød og hak den i fine stykker.

Det hele blandes sammen med cremefraiche, salt, peber, ketchup og en smule sukker.

Afpuds mørbraden og gnid den med salt, peber og hvidløg.

Skær små bøffer på langs, ca. 1 cm tykke og bank dem flade.

Hæld en smule olivenolie på panden og steg mørbradbøfferne ved middelvarme i ca. 10 minutter til de er møre.

Tilsæt hvidvinen og lad det koge ind i et par minutter.
Damp sukkerærter og peberfrugter til de er perfekte (ca. 3-5 minutter).
Lav to tværsnit i de bagte kartofler og læg fyldet indeni.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her