Logo

Svinemørbrad i fad 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk svinemørbrad
ca 12 stk bacon i skiver 
sennep
2 store løg
1 stk brieost
4 fed hvidløg
½ liter fløde
½ liter minimælk
1 bundt persille
12-16 mellemstore kartofler
 
Skær løgene ud i halve skiver og læg dem i bunden af et ovnfast fad.
Læg 2 stk bacon oven på.
Puds mørbranden og skær den ud i ca. 2,5 cm stykker.
Kom en god klat sennep på siden af hvert stykke, rul bacon om og læg mørbradstykkerne oven baconstykkerne overpå løgene.
Stil fadet i oven på ca 160°C.
Kom fløden og mælken i en gryde og tænd for den,
Pil hvidløgene og hak dem let, skær brien ud i tern og kom det hele op i gryden.
Lad det koge op og jævn med Maizena til saucen er så tyk, så piskeriset næsten kan stå selv.
Kom det hakkede persille i og rør rundt.
Kom saucen over mørbranden og lad det stå til det er gyldent på overfladen.
Drys med hakket persille og server det med kogte kartofler og evt. en salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her