2 svinekoteletter uden ben (ca. 2 cm tykke)
10 g smør eller margarine
Lynstegte grønsager:
2 bagekartofler
½ squash (125g)
1 rødløg
3-4 stykker soltørrede tomater
1 spsk olie
timian
Skræl kartoflerne.
Skær kartofler og squash i lange tændstiktynde strimler.
Pil løget og skær det i strimler.
Skær/klip tomaterne i tynde strimler.
Varm olien i en stor pande.
Kom løg på panden og svits det 1-2 minutter.
Kom kartoflerne på panden. Vend dem ofte.
Kom resten af grønsagerne på panden 6 minutter senere.
Rist dem under hyppig omrøring i ca. 3 minutter.
Smag til med salt og peber. Drys med timian.
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.
Krydr med peber. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme.
Brun koteletterne 1 minut på hver side.
Skru ned til middel varme og steg færdig, ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt.
Tips: Til lynstegte grønsager kan der ud over kartofler bruges fx gulerødder og porrer eller peberfrugter og aubergine.