Logo

Svinekotelet med lynstegte grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinekoteletter uden ben (ca. 2 cm tykke)
10 g smør eller margarine

Lynstegte grønsager:
2 bagekartofler
½ squash (125g)
1 rødløg
3-4 stykker soltørrede tomater
1 spsk olie
timian

Skræl kartoflerne.
Skær kartofler og squash i lange tændstiktynde strimler.
Pil løget og skær det i strimler.
Skær/klip tomaterne i tynde strimler.
Varm olien i en stor pande.
Kom løg på panden og svits det 1-2 minutter.
Kom kartoflerne på panden. Vend dem ofte.
Kom resten af grønsagerne på panden 6 minutter senere.
Rist dem under hyppig omrøring i ca. 3 minutter.
Smag til med salt og peber. Drys med timian.
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.
Krydr med peber. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme.
Brun koteletterne 1 minut på hver side.
Skru ned til middel varme og steg færdig, ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt.

Tips: Til lynstegte grønsager kan der ud over kartofler bruges fx gulerødder og porrer eller peberfrugter og aubergine.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her