Logo

Svinekam i oste-valnøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg mellemkam uden spæk
1 tsk salt
½ tsk basilikum
groftkværnet peber
75 g Blå Castelloost
3 dl vand
1-2 tsk Maizena
25 g hakkede valnøddekerner

Kødet gnides med salt, basilikum og peber og lægges i en lille bradepande.
Osten skæres i tynde skiver og smøres derefter på kødet.
Vand hældes ved og kødet stilles i ovnen ved 160ºC 1 ¼- 1 ½ time (kødtermometer skal vise 75-80ºC).

Skyen hældes i en gryde, evt. ost i bradepanden skal med.
Skyen jævnes med Maizena og tilsættes valnøddekerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her