Logo

Svenske sommersild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spegesild gøres i stand og udvandes, tørres og fileteres. Fileterne skæres i 2 cm brede stykker. 1-2 hårdkogte æg hakkes groft. 40 g smør smeltes på en pande. Heri kommes det hakkede æg sammen med 2 spsk finthakket dild og 1 spsk finthakket persille. Det ristes let et par minutter og hældes, lige før serveringen, over sildene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her