Logo

Svensk mintkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
2,5 dl hvedemel
0,5-1 dl sukker
1-2 spsk kakaopulver
100 g smør

Fyld
150 g mørk kogechokolade
6 stk after eight
2 æggeblommer
2 æggehvider
3 dl piskefløde

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum
after eight

Bund:
Bland alt til bunden godt sammen og hæld det i en pieform.
Lad det hvile i en time.
Bages så 10-15 minutter ved 200°C i ovnen.
La det køle ned.
Bræk chokolade og after eight i stykker og smelt i vanbad
Pisk æggeblommerne.
Pisk fløden og æggehvider hver for sig.
Bland pisket fløde og piskede æggehvider med de piskede æggeblommer.
Rør så forsigtigt den smeltede chokolade i, og hæld alt sammen over bunden i pieformen.
La det stå i køleskabet til det stivner.
Pynt med flødeskum og after eight.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her