Bund:
2,5 dl hvedemel
0,5-1 dl sukker
1-2 spsk kakaopulver
100 g smør
Fyld
150 g mørk kogechokolade
6 stk after eight
2 æggeblommer
2 æggehvider
3 dl piskefløde
Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum
after eight
Bund:
Bland alt til bunden godt sammen og hæld det i en pieform.
Lad det hvile i en time.
Bages så 10-15 minutter ved 200°C i ovnen.
La det køle ned.
Bræk chokolade og after eight i stykker og smelt i vanbad
Pisk æggeblommerne.
Pisk fløden og æggehvider hver for sig.
Bland pisket fløde og piskede æggehvider med de piskede æggeblommer.
Rør så forsigtigt den smeltede chokolade i, og hæld alt sammen over bunden i pieformen.
La det stå i køleskabet til det stivner.
Pynt med flødeskum og after eight.