4 couverter
1 æggehvide
2 spsk balsamico-eddike
4 spsk risvin
2 spsk soyasauce
1 spsk ketchup
salt og peber
20 store rejer (klar til brug)
2 røde peberfrugter
4 forårsløg
1 stor rød chili
2 spsk Maizena
8 spsk planteolie
1 knsp st. ingefær
4 spsk hummerfond
Pisk æggehviden til let skum og rør det til en marinade med eddike, risvin, soyasauce og ketchup. Smag til med salt og peber. Skyl rejerne i koldt vand, lad dem dryppe af og mariner dem i 20 minutter.
Skær peberfrugterne over på langs og fjern kerner og hinder. Skyl de halve peberfrugter og skær dem i 2 cm store tern. Rens forårsløgene, skyl dem og skær dem i ringe. Skyl og udkern chilien og hak den fint.
Tag rejerne op af marinaden, lad dem dryppe af og drys Maizena over dem.
Opvarm olien i wokken og lynsteg rejerne under omrøring. Tag dem op, dæk dem til og hold dem varme.
Svits grønsagerne i olien under omrøring ca, 5 minutter ved jævn varme. Tilsæt ingefær, marinade og hummerfond. Lad det småkoge i 3 minutter og bland rejerne i.