1 hel optøet hummer
2 fed hvidløg
1 chili
1 pakke kængurusteaks (250 gram)
3 spsk olivenolie
1 spsk karry (eller efter behag)
1 rød peberfrugt
1 bundt forårsløg
kogte ris af 5 dl (400 gram) parboiled ris
2 spsk soja sauce
salt og peber
1 spsk nigellafrø
Hummeren flækkes.
Halen løftes ud af skallen og skæres i mindre stykker.
Kløerne deles i leddene, og skallen knuses let.
Hvidløg og chili hakkes fint.
Kængurosteaksene skæres i tynde strimler.
1 spsk olie opvarmes i en wok eller stegegryde og kødet brunes heri. Kødet tages op, og wokken vaskes af.
Resten af olien varmes i wokken med karry.
Hvidløg og chili tilsættes og svitses.
Hummer tilsættes og steges et par minutter.
Peberfrugt og forårsløg snittes fint og tilsættes.
Efter et par minutter, tilsættes kød, ris og soja.
Retten smages til med peber og eventuelt salt og varmes igennem 3–4 minutter.
Til sidst drysses nigellafrø over.