Logo

Suppe med svineskank, grønsager og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svineskank
1 porre
2 gulerødder
2 persillerødder
¼ selleri
100 g små løg (evt. skalotte)
200 g små pillekartofler
1 lille bdt persille

Krydderpose:
1 kvist timian
2 laurbærblade
10 sorte peberkorn
1 nellike

Svineskanken sættes over i rigeligt koldt vand og bringes i kog under grundig skumning.
Tilsæt et knips salt, samt krydderposen og lad skanken snurre til den er mør.
Tag den op af suppen og smid krydderposen væk.
Grøntsagerne renses, og skæres ud i passende stykker.
De kommes på suppen og koger møre, dog ikke mere end de stadig har "bid". Smag til med salt og peber.

Servering:
Skanken befries for ben og skæres i skiver.
Anret den i fad og hæld lidt varm bouillon over.
Suppen hældes i en terrin, og der kommes hakket persille på toppen.
Er der rigeligt med suppe, kan den med fordel koges ind, inden den koges med grønsagerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her