Logo

Studentens livret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pose pølser
1 grøn peberfrugt
1 pose pasta penne
1 stort løg
1 dåse hakkede tomater med basilikum

Skær løget og peberfrugten i små stykker og brun dem af i en gryde med lidt olie.
Skær derefter pølserne i små stykker og tilsæt dem sammen med de hakkede tomater.
Pastaen koges al dente (ca 12 min.)
Til slut blandes pastaen med pølseblandingen og retten er klar til servering

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her