Logo

Strudsesteaks med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 strudsesteaks
2 dl cremefraiche
3 æggeblommer
1 dl hvidvin
cayennepeber
salt
frisk hakket purløg, persille og estragon
1 tsk tomatpuré

Pisk æggeblommerne og cremefraiche med hvidvin under forsigtig opvarmning. Det må ikke koge. Tilsæt tomatpuré, de hakkede urter og krydder med cayennepeber og salt. Steg kødet 3-4 min. på hver side og lad det trække i mindst 3 minutter før det serveres.
Anret det med saucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her