Logo

Stines Millionbøf uden løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400-500 g hakket oksekød
25 g smør eller margarine
oksebouillon (1 terning + ½ liter vand)
2 spsk tomatpure (ikke ketchup eller koncentrat)
½ liter mælk
hvedemel eller Maizena til jævning
kulør
salt og peber
krydderi efter smag fx. all-round, grill, hvidløg
spaghetti til 4 pers.
 
Sæt en gryde vand til kogning til spaghettien.
Kødet steges brunt i en gryde i halvdelen af smørret/margarinen.
Krydderi og tomatpure røres sammen med kødet og bouillonen tilsættes.
Lad det koge op og tilsæt så mælken og resten af smørret/margarinen.
Det hele bringes i kog under omrøring. Jævn retten og tilsæt kulør efter behag.
Smag evt til med krydderier, salt og peber
Lad det småsimre til spaghettien er klar.
Tips: Kom kun lidt jævning i ad gangen og lad det koge op igen - så er det nemmere at få den rette konsistens.
Hvis man godt kan lide tomat kan man erstatte halvdelen af vandet med en dåse flåede/hakkede tomater
Hvis man gerne vil have løg i millionbøffen, skal disse steges gyldenbrune i lidt af fedstoffet INDEN kødet kommes i. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her