Logo

Stevns flutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 stk - Det er muligt at bage op til 225 personer eller måske mere.

50 g gær
½ l lunet vand
1 dl A-38
2 tsk salt
1 spsk sukker
100 g hele blandede korn
ca. 700 g hvedemel

Gæren røres ud med vand, A-38, salt og sukker.
Kornene blandes i, og hveden tilsættes lidt ad gangen, til dejen slipper skålen.
Ud på bordet og æltes med 200 tag, så ved man, at nu suger dejen ikke så meget væde mere, og den bliver ikke så tør.
Hæver to timer og deles i otte dele, der formes til mindre flûtes (de kan lige være på en plade), der efterhæver 20 minutter.
Pensles evt. med lidt æg og bages 20 minutter ved 200º i en forvarmet ovn.
Kan fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her