Logo

Stegte tigerrejer med røget chilisalsa og saltbagte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 tigerrejer uden skal
Salt, peber, basilikum
Olie
Gafler eller 4 små træspid
 
Røget chilisalsa:
2 store, røde chili
1 spsk eddike
3 spsk jomfruolivenolie
1 tsk stødt spidskommen
Salt, lidt sukker
 
Saltkogte kartofler:
12 små, nye kartofler
3 spsk groft salt
Vand
 
Steg tigerrejerne i olie og krydr med salt og peber.
 
Røget chilisalsa: Rens chilierne for kerner - eller lad dem sidde, så bliver det en "hot" salsa - og stilk og ryg dem i røgpanden som beskrevet i: Sådan ryger man i en pande.
- eller køb en dåse røget chili.
Kør alle ingredienser til puré på blenderen.
 
Saltkogte kartofler: Skrub kartoflerne, kom dem i en gryde med vand, så det dækker kartoflerne. Tilsæt salt og kog kar­toflerne næsten møre (12 minutter).
Bag kartoflerne helt møre ved 175ºC i ovnen.
 
Anretning: Stik tigerrejer på små spid eller gafler skiftevis med kartoffel og basilikum.
Dryp lidt røget chilisalsa over - og så er der tapas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her