Logo

Stegte marinerede tomatsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5-7 sildefileter
 
Panering:
rugmel
salt og peber
margarine
 
Marinade:
90 g olie
120 g ketchup
45 g eddike
120 g sukker
1 spsk karry
1 knivspids peber
1 knivspids fransk sennep
½ hakket løg
 
Vend sildefileterne i blandingen af rugmel, salt og peber.
Steg dem i rigelig margarine til de er gyldne på begge sider.
Lad dem køle af, imens du laver marinaden.
 

Marinade: Ingredienserne hertil skal blot røres godt sammen.
Sørg specielt for at sennepen er rørt godt ud.
Når sildende er kølet helt af, lægges de lagvis med marinaden i en bøtte.
Lad det trække i et par dage i køleskabet, før de bruges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her