Logo

Stegte kartofler i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 meget melede kartofler
2 dl bouillon
2 spsk smør
salt, peber og evt. kommen
       
Skræl kartoflerne og skær dem ud i skiver.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Drys krydderier i og hæld bouillon ved.
Kom smørklatter på.
Kommen kan drysses over, men de kan også undlades.
Steg kartoflerne ved 250ºC i ca. 50 minutter.
Disse kartofler kan spises som selvstændig ret eller sammen med pølser,
medisterpølse m.m.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her