Logo

Stegte julesild i eddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-8 ferske sildefileter
rugmel
salt, peber
Lage:
1 dl olie
1dl eddike
2 dl tomatpuré
2 tsk karry
2 spsk sennep
4 spsk sukker
2 løg, hakkede
1 peberfrugt i tern
1 stor pære
1 rosmarin (stilk) friskhakket

 
Panér de udfoldede fisk i rugmel blandet med salt og peber og steg dem gyldne og sprøde på begge sider.
Rør lagen godt sammen og smag den til.
Skær pæren i små både med skræl og læg dem i et fad sammen med de stegte sild.
Hæld lagen over og lad dem trække mindst 4 timer før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her