Middagsret til 4 personer
2 auberginer
2 spsk groft salt
300 g mørt oksekød i strimler
3 spsk olie
Artiskokcreme:
100 g afdryppede grillede artiskokker
¾ dl fløde 13%
1 fed presset hvidløg
salt og peber
Frisk estragon
Tilbehør:
300 g spaghetti og 4 stk godt brød
Auberginerne skæres i ½ cm tykke runde skiver, der drysses med salt. Trækker i ½ time før saltet skylles væk, og skiverne dyppes tørre. Kødet drysses med salt og peber og svitses i 1 spsk olie på en pande. Kødet tages op, og auberginene steges godt i resten af olien.
Kødet vendes med de stegte aubergineskiver. Alle ingredienser tll cremen blendes sammen og smages til med salt og peber. Kød og auberginerne serveres med spaghetti og artiskokcreme. Estragon grovhakkes og drysses over.