Logo

Stegt oksekød og aubergine med artiskokcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Middagsret til 4 personer

2 auberginer
2 spsk groft salt
300 g mørt oksekød i strimler
3 spsk olie

Artiskokcreme:
100 g afdryppede grillede artiskokker
¾ dl fløde 13%
1 fed presset hvidløg
salt og peber
Frisk estragon

Tilbehør:
300 g spaghetti og 4 stk godt brød

Auberginerne skæres i ½ cm tykke runde skiver, der drysses med salt. Trækker i ½ time før saltet skylles væk, og skiverne dyppes tørre. Kødet drysses med salt og peber og svitses i 1 spsk olie på en pande. Kødet tages op, og auberginene steges godt i resten af olien.
Kødet vendes med de stegte aubergineskiver. Alle ingredienser tll cremen blendes sammen og smages til med salt og peber. Kød og auberginerne serveres med spaghetti og artiskokcreme. Estragon grovhakkes og drysses over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 902 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her