Logo

Stegt kylling med citron 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor kylling (ca. 2 kg)
5 spsk olivenolie
8-10 kartofler
saft af 2 citroner
1 dl vand
2 tsk tørret oregano
salt og peber
 
Rens og skyl kyllingen godt.
Skær den i portionsstykker og kom stykkerne i en bradepande eller et
stort ovnfast fad, smurt med lidt olie.
Skræl kartoflerne og skær dem i både.
Læg dem rundt om kyllingestykkerne.
Pensl kylling og kartofler med den resterende olivenolie.

Kom citronsaft og vand ved og drys med tørret oregano, salt og peber.
Steg retten i ovnen ved 200ºC i ca. 45 minutter til kyllingen er gennemstegt.
Forslag til tilbehør: brød, tomatsalat og tzatziki.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her