Skindstegt kuller på dampet forårsløg (4 personer)
400 g kullerfilet
8 forårsløg
12 blommetomater
Friske krydderurter (dild, kørvel. estragon)
2 dl hvidvin
1 spsk eddike
1 skalotteløg
100 g smør
Salt og peber, sukker, olivenolie
Blommetomaterne halveres, drysses med salt og peber, lidt sukker og olivenolie.
Bages i ovnen ved 100ºC i 4 timer.
Kullerfileten skæres i stykker a 100 g, skæl skrabes af skindet, som ridses med en kniv.
Hvidvin og eddike reduceres med halvdelen af skalotteløget (finthakket) til en tredjedel og piskes op med koldt smør.
Kullerfileterne steges på skindsiden i olie.
Forårsløgene dampes og skæres.
Fisken anrettes med forårsløgene og blommetomaterne, saucen uden om og salat af krydderurter
Tips: Kan man ikke få kuller, er torsk også godt.