Logo

Stegt kuller med grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skindstegt kuller på dampet forårsløg (4 personer)
 
400 g kullerfilet
8 forårsløg
12 blommetomater
Friske krydderurter (dild, kørvel. estragon)
2 dl hvidvin
1 spsk eddike
1 skalotteløg
100 g smør
Salt og peber, sukker, olivenolie
 
Blommetomaterne halveres, drysses med salt og peber, lidt sukker og olivenolie.
Bages i ovnen ved 100ºC i 4 timer.
Kullerfileten skæres i stykker a 100 g, skæl skrabes af skindet, som ridses med en kniv.
Hvidvin og eddike reduceres med halvdelen af skalotteløget (finthakket) til en tredjedel og piskes op med koldt smør.
Kullerfileterne steges på skindsiden i olie.
Forårsløgene dampes og skæres.
Fisken anrettes med forårsløgene og blommetoma­terne, saucen uden om og salat af krydderurter
 
Tips: Kan man ikke få kuller, er torsk også godt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her