Logo

Stegt kinaradise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk kinaradise
½ spsk olie
1 stk fed fint hakket hvidløg
2 spsk hvidvineddike
2 spsk hakket persille el. estragon
 
Skræl kinaradisen, skær den i skiver og striml skiverne.

Svits strimlerne i olie i en sauterpande, tilsæt hvidløg og eddike.
Lad væden dampe væk under konstant omrøring.
Vend persillen i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her