Logo

Steaks af rådyrkølle med pærechutney og pebersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 steaks af rådyrkølle á 150 g
lidt rosmarin
½ dl god olivenolie
1 tsk groftkværnet peber
 
Sauce:
3 spsk cognac
4 spsk cremefraiche 
peber
 
Pærechutney:
3 pærer
2 spsk brun farin
2 spsk balsamico vineddike eller god rødvinseddike
1 skalotteløg
lidt citron
 

Bøfferne krydres med rosmarin, hvid peber og olivenolie.
De lægges i et fad og trækker gerne en dags tid eller min 2-3 timer.
Skalotteløg hakkes fint og sauteres i en gryde i lidt olie
(at sautere er at stege ved høj varme, mens man omryster kraftigt).
Tilsæt tern af skrællede pærer og vend det godt rundt i gryden.
Tilsæt farin og sidst balsamico.
Lad denne kompot simre godt igennem, til den begynder at blive fast og smag til med citron, salt og evt. lidt sukker.
Kødet steges på middelvarm pande ca. 3-4 minutter på hver side og
krydres med salt.
Når bøfferne er faste i konsistensen, er de færdige og tages af panden. Lad dem lige trække under et klæde eller alufolie inden servering, mens du tilbereder saucen.
Kog panden af med cognac, pisk cremefraiche i og smag til med salt og
peber. Serveres som sauce til retten.

Chutney af pærer kan serveres dertil kold eller varm og kan evt. laves i
forvejen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 539 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her