2 ½ l. hakket squash
1 ¼ l. hakket løg
2 ½ dl hakket bladselleri
3 hakkede grønne peberfrugter
2 hakkede røde peberfrugter
2 ¼ dl havsalt
2 tsk gurkemeje
1 spsk sennepspulver
3 spsk sellerifrø
1 ½ l. råsukker
1 ¼ l. lys eddike
3 spsk Maizena
Drys squashen og de øvrige grønsager over med saltet, og lad det trække natten over.
Si væden fra, skyl grønsagerne godt igennem og hæld dem i et dørslag.
Pres en skål ned oven i grønsagsblandingen, så der løber så meget væde fra som muligt.
Kom resten af ingredienserne i en stor, emaljeret gryde, tilsæt grønsagerne og lad det koge kraftigt op.
Skru ned for varmen, og lad det simre sagte i 20 minutter.
Øs den færdige pickles i varme sterile krukker og luk til.