Logo

Squashblanding i tomatsauce til frysning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-1 ½ kg modne flåede og hakkede tomater
¾ dl hakket løg
2 ½ dl hakket bladselleri
2 spsk olivenolie
1 kg hakket squash
1 spsk råsukker eller honning
1 ½ tsk salt
 
Pres de hakkede tomater igennem en grov sigte, så kernerne bliver tilbage.
Svits løg og selleri i olie.
Tilsæt squash, tomatpure og sukker.
Lad det simre, til det er kogt noget ind og tyknet.
Rør i saucen af og til, så den ikke brænder på.
Smag til med salt og lad det afkøle.
Fyldes i plastikbeholdere med plads til udvidelse i fryseren.
Grønsagsblandingen er meget velegnede til supper og sammenkogte retter, eller den kan serveres i en flødestuvning i squashskaller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her