Lasagnette croccanti con ragout di crostacei - (4 personer)
250 g grofthakkede kæmperejer uden skal
250 g grofthakkede jomfruhummere uden skal
4 hele jomfruhummere til pynt
1 kg hakket tomatkød
16 friske lasagneplader a 10 x 10 cm
1 dl alivenolie extra virgin
1 dl tør hvidvin
2 fed knust hvidløg
Salt, friskkværnet hvid peber
Hakket persille til pynt.
Ragout: Souterhvidløgene i olivenolie på en tefalpande, tilsæt de hakkede skaldyr og de hele jomfruhummere og steg det i 1 minut.
Smag til med salt og peber og tilsæt hvidvin, reducer, tilsæt tomatkød og smag atter til med salt og peber.
Lad ragout'en småsimre ca. 20 minutter.
Kog lasagnepladerne "al dente" (ca. 2 min.) i kogende vand tilsat salt.
Smør en bradepande med olivenolie, læg de kogte lasagneplader i og bag dem 2 minutter ved 250ºC, til de er sprøde.
Anretning: Portionsanret på forvarmede tallerkener med skiftevis et stykke losagneplade og skaldyrsragout (lag på lag).
Til sidst pyntes øverste lasagneplade med en hel jomfruhummer og hakket persille.