m/ flødepeberrod, marinerede valnødder, solbærkompot og druer
(2 couv)
0.160 kg andebryst
0.220 kg nitritsalt
0.116 kg sukker
0.020 kg valnødder
0.1 l rødvin
0.022 kg akaciehonning
0.038 kg druer, grønne
0.040 kg solbær
0.05 l fløde
0.003 kg peberrod
0.006 kg flormelis
0.050 kg citron
¼ stk icebergsalat
anis
Nitritsalt og sukker koges, afkøles og andebryst kommes heri ca. 6-8 timer.
Andebryst blancheres og koges ca. 30 min., afkøles.
Rødvin og honning blandes, valnødderne kommes i.
Vand, sukker og anis koges, solbær kommes i, sættes på køl.
Lav flødepeberrod af fløde, peberrod, citronsaft og flormelis.
Druerne halveres og udstenes. Salaten strimles.
Anrettes og serveres med flûtes.