Logo

Spinatspætte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

450 g blancheret hakket spinat
450 g kogte kartofler i skiver
500 g rødspætte-, ising- eller skrubbefileter
250 g champignonskiver
75 g margarine
4 spsk hvedemel
31/2 dl mælk
2 spsk rasp
Salt og peber
Citron

Spinaten tøes op. Læg kartoflerne i et smurt ovnfast fad. Fordel spinaten over kartoflerne. Skær fiskefileterne igennem på langs. Drys med salt og peber og dryp lidt citron på. Læg fisken oven på spinaten. Smelt margarine og svits champignonerne. Drys hvedemel over og rør godt. Hæld mælk ved og lad det koge et par min. Smag til med salt og peber og lidt citronsaft. Hæld saucen over fisken og drys med rasp. Sæt fadet i en kold ovn og bag ved 220º. Efter 20 min. slukkes og retten steger færdig ved eftervarmen ca. 10 min.
Serverinsforslag: Spinatspætte med kogte kartofler.

I stedet for hakket spinat kan helbladet spinat anvendes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her