Logo

Spinatroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk

Selve massen til rouladen:
225 gram Hakket spinat
25 gram Smør
2 spsk Grofthakket persille
½ stk Reven muskatnød
4 stk Æg (piskes med salt til en tyk masse)
50 gram hvedemel
1 stk Mellemstort hakket løg
Salt og peber
Fyldet til rouladen:
225 gram Hytteret/hytteost
1 stk Finthakket rødløg

Smørret smeltes i en gryde.
Løg, spinat, persille, reven muskatnød, salt og peber kommes i gryden og varmes op.
Gryden tages af varmen og afkøles lidt.
Når det ikke længere er varmt, kommes æggene og melet i, og der røres til en lind masse, som hældes ud på en stor bradepande med bagepapir i.
Kommes i ovnen ved 200ºC og bages i 10-12 min. Den må ikke blive brun i kanterne. Den skal stadig være blød, da den skal kunne rulles.
Snittet rødløg og hytteret blandes sammen i en skål og sættes til side.
Når rouladen er færdig, tages den ud af ovnen og deles i to stykker og hver laves til en roulade med fyld af rødløg og hytteost. Rul rouladerne mens de er varme.Fyldet kommes i lige inden serveringen.

Den ene af rouladerne kommes evt. i fryseren. Husk den må ikke opvarmes igen.
Forslag til tilbehør:
Lige dele hvidkål og rødkål dampes med lidt vand i en gryde. Lidt olie, salt og en håndfuld rosiner kommes i. Dampes i 10 min. og står med låg på 10 min. Klar til servering.
Evt. kan også serveres brune kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her