Logo

Spinatpandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g blancheret hakket spinat
150 g hvedemel
1 tsk salt
2 dl mælk
1 dl vand
2 æg
1 ½ dl piskefløde

Fyld:
50 g margarine
4 spsk hvedemel
1 ds aspargessnitter
1 ½ dl aspargeslage
31/2 dl piskefløde
200 g rejer/tun
Salt
hvid peber
Citronsaft

Pandekager:
Spinaten tøes op og drænes.
Bland hvedemel og salt og tilsæt mælk og vand, røres til dejen er glat. Æggene røres i et ad gangen.
Pisk fløden stiv og tilsæt den.
Bland den drænede spinat forsigtigt i.
Bag tynde pandekager.

Fyld:
Smelt margarinen og tilsæt melet.
Spæd op med aspargeslage og fløde.
Bland aspargessnitter og rejer i og smag til med salt, peber og
citronsaft.
Kom en god spsk fyld på hver pandekage og rul pandekagerne sammen om fyldet.
Læg dem i et smurt ovnfast fad.
Drys evt. med reven ost og et par smørklatter.
Varmes i ovn ved 225°C i ca. 12 min.

Serveringsforslag:
Frokost-/forret:
Pynt med salatblade, tomatbåde og halve hårdkogte æg.

Hovedret:
Servér spinatpandekager til kogt torsk med grovflûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her