Logo

Spegesild, svenske 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spegesild renses og udvandes. Skæres i kvarter, der lægges i et smurt gratinfad. Dækkes med smurt pergament og sættes i en varm ovn i et par minutter. Tages ud og afkøles. Overhældes med et par spsk marinade tilberedt af 2 spsk vineddike, 3 spsk olie, 1 knsp. peber, ½ tsk sennepspulver og 2-3 tsk sukker. En blanding af 1 middelstort salathoved, 2 middelstore marinerede rødbeder, 4 kogte kolde kartofler, 1 lille lageagurk, skæres i tynde strimler og overhældes med resten af marinaden. Denne blanding lægges rundt om sildene, der garneres med tynde skiver af rødløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her