Logo

Spegesild, islandske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Et par rensede fileter udvandes og skæres i passende stykker, der trækker nogle timer i en eddike-sukker marinade. 1 spsk olie piskes godt sammen med 2 tsk fransk sennep, ¼ tsk allehånde og 2 tsk sukker. Heri vendes ca. 1 ½ dl tyk, sur fløde. 1 æble skrælles og hakkes fint. Blandes i saucen sammen med 3 spsk fintskåret purløg. Sildene tages op, anrettes, overhældes med saucen og drysses med striber af et stort fintskåret rødløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her