Logo

Spaghettifad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
½ pakke spaghetti
salt og peber
2 fed hvidløg
1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 2 dl tomatpuré)
1 hakket løg
¼ piskefløde
reven ost
margarine til stegning.
 
Svits det hakkede løg i margarine og brun derefter oksekødet til det er gennemstegt. Samtidig koges spaghettien (husk salt og lidt olie).
Kødet krydres med salt, peber, hvidløg og tomatpuré.
Når det er blandet godt sammen, hældes oksekødmassen over i et ovnfast fad.
Den kogte spagetti lægges ovenpå, og dernæst fløden over.
Tilsidst drysses med reven ost.
Fadet stilles i en varm ovn ved ca. 200°C i 10-15 minutter. (mikroovn 5-10 min med maksimal varme).
Kan serveres med flûte til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Effektiv reklame - klik her